Contact

Het Solly Systeem BV
Ondernemingenweg 26
5627 BV, Eindhoven
+31 (0)40 304 17 95
info@hetsollysysteem.nl

Het Team

Het Solly-team is een jonge dynamisch team wat moderne lesmaterialen ontwikkelt en verkoopt. We denken in mogelijkheden en werken graag samen om zo nog meer impact te maken. Dus wil je een Solly-pakket afnemen, samenwerken met ons of heb je een custom-opdracht waarbij je ons team wil inzetten, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

Teun van Roessel

Uitvinder

Als afstudeer project bedacht Teun het Solly systeem. Als je denkt “daar is over nagedacht” dan heeft Teun dat waarschijnlijk gedaan.

Peter-Paul Heinen

Sales

Peter-Paul denkt graag met je mee over de verschillende toepassingen van het pakket. Hij stelt samen met jou het perfecte Solly-pakket samen, wat voldoet aan al je eisen.

Anne Fleuren

Onderwijskundige

Anne weet alles over didactiek, ze zorgt ervoor dat alle fun ook een hoger doel bereikt; leren over de juiste onderwerpen. Door de documenten van Anne kan iedereen het leukste Natuur en Techniek onderwijs geven.

Maarten Demandt

Software

De codering van de accounts en de website die je nu bekijkt is gedaan door Maarten en zijn crew. Hij zorgt er voor dat alle ICT van het systeem als een zonnetje blijft lopen.

Stijn Mattaar

Elektronica

Dat al die mooie lampjes doen wat ze moeten doen is te danken aan Stijn, hij verheft het plaatsen van componenten op een groene printplaat tot kunst. Schroef je Solly uit elkaar en aanschouw de elektronische schoonheid.

Martin ter Haak

Embedded Software

Deze man ziet de Matrix, alle code die in het brein van Solly actief is is geschreven door Martin. Op zo’n manier dat zelfs de kinderen er (letterlijk) nog wat van kunnen leren.

Bart van Dam

Grafisch ontwerper

Bart houdt van mooi, de website waar je nu naar kijkt is vormgegeven door deze mooie man.

Stagiairs

Verschillende stagiairs zijn actief binnen Het Solly Systeem BV. Ben jij ook op zoek naar een stage plaats in een leuk jong bedrijf waar je echt een verschil kan maken? Vul dan onder aan deze pagina het contactformulier in of stuur een mailtje naar info@hetsollysysteem.nl met daarin je vraag. We zijn altijd op zoek naar stageplaatsen in de categorie Communicatie, Marketing, Industrieel product ontwerp, Programmeren en game artists.

Solly Media Overzicht

Twitter

Facebook

Contact & formulieren

Wilt u meer informatie over Het Solly Systeem en haar mogelijkheden? Of wilt u lesmateriaal aanvragen. Kies een van onderstaande formulieren en wij nemen helpen u graag verder!

Vestiging

Het Solly Systeem BV
Ondernemingenweg 26
5627 BV, Eindhoven
+31 (0)40 304 17 95
info@hetsollysysteem.nl

Meer informatie aanvragen

Het Solly Systeem BV
+31 (0)40 304 17 95
info@hetsollysysteem.nl

Stel een vraag